Ar fi putut fi o seară banală de vară timpurie, scăldată în rutina cotidiană… aceleași gânduri, aceleași multe întrebări la care ar fi vrut un răspuns, aceleași multe întâmplări fără logică. Doar că sentimentele sufletului nu se hrănesc mereu cu logică. Ele există pur și simplu.

 

Ar fi putut fi o seară banală, dacă nu avea un gram de nebunie și curajul de a îndrăzni să facă ce simte. Ar fi putut fi… dar nu a fost. Avea libertatea și curajul de a face ce simte. În definitiv, asta era ceea ce conta…Viața e prea scurtă pentru regrete.

 

Ca într-o poveste, a închis ochii preț de câteva clipite și străbătând un culoar întunecat, s-a trezit la capătul celălalt al drumului. Era acolo unde își dorise să fie. Sub un cer plin de stele, înconjurată de sunetul naturii și de un aer blând de vară. Era înconjurată de lucruri simple care îi bucurau sufletul. Tot ce avea îi era suficient să zâmbească sincer și fără motiv.

 

Secundele treceau încet de parcă timpul ar fi fost aliatul ei și o ajuta să profite de fiecare secundă petrecută altfel. După o veșnicie, soarele răsare timid, iar razele lui crează un spectacol de culori pe cer. Ochii ei se pierd privind încă un răsărit mai mult ca perfect!

 

(…)

 

A tresărit din somn, speriată de zgomotul picăturilor timide ale unei ploi de vară. Două brațe o cuprind liniștitor. E doar o ploaie. Ea răsuflă ușurată și se ascunde la loc în brațele lui.

 

Ar fi putut fi altfel…și așa a făcut să fie! ❤️

 

 

Copyright © IPkabuto 2017 • All rights reserved.