O alarmă a sunat la 06:00.

O nouă zi cu noi provocări mă așteaptă. Mercur cred că e retrograd… astfel nu îmi explic multitudinea de evenimente concomitente în viața mea. E drept că pe unele mi le fac cu mâna mea.

Cu ochii pe jumătate închiși mi-am făcut o cafea.

 

Nu am fost niciodată dependentă de cafeaua de dimineața. Poate și pentru că de multe ori cafeaua ajungea pe mine, pe birou, pe canapea. Dovadă că aveam suficientă energie să fac nefăcute chiar și fără cafea.

 

Asociez cafeaua cu o emoție, o trăire. Cafeaua era prilej de pauza și zâmbete cu colegii, era mirosul dimineții reci de toamnă, sunetul valurilor, începutul unei călătorii, motivul unei revederi sau momentul în care simt uneori că vreau să îmi adun gândurile.

 

Pe Andreea și pe Oana le știu de câțiva ani și deși nu reușim să ne vedem foarte des, tare dragi îmi sunt ieșirile cu ele atunci când se întâmplă. Sunt genul ăla de fete care emană bunătate în jurul lor și în tot ceea ce fac. Din dorința lor de a face frumos, au dat creat un concept : asanorii.ro. Mai în glumă, mai în serios, au început să gândescă giftbox-uri cu seturi de căni de cafea făcute special pentru a fi dăruite. Au pornit totul de la zero, cu multă dedicare, în timpul liber pe care îl mai aveau după servici sau în pauza dintre biberoanele micului Carol, recent apărut în viața Andreei și a soțului ei.

 

Când spun că au pus suflet în ceea ce fac, nu o zic degeaba. Cănile lor dau cafelei emoția despre care aminteam la început. Oricât haos ar fi în jurul meu, mesajul cănii îmi dă puțin din doza aia de încredere de sine că voi reuși să îl gestionez.

 

Bucuria vine din lucrurile mărunte din jurul nostru și stă în puterea noastră să vedem emoția pozitivă din orice vibrație. Zâmbetul unor zile vine dintr-o cană de cafea.

 

Dacă vreodată cautati un cadou semnificativ, personal dar și o experiență memorabilă, răspunsul ar putea fi găsit la asanorii.ro .

 

Copyright © IPkabuto 2017 • All rights reserved.