Se zice că viața începe când înțelegi că ai doar una. Timpul trece prea repede, iar eu am decis că îmi doresc să trăiesc o viață fără regrete. Dacă decizia luată la un moment dat, m-a făcut fericită, atunci cu siguranță a fost cea mai bună alegere.

 

Pornind de la dorința de a experimenta de aproape, atmosfera a unei curse de MotoGp, am ajuns să pun la punct excursia vieții mele, de până acum.

 

Știam că vreau la MotoGp. Unde? Hmm…greu de răspuns. Îmi lipsea un miligram de curaj în toată ecuația asta. Locațiile din Europa nu se potriveau cu dorința mea pentru că nu mi se păreau suficient de provocatoare. Răspunsul l-am căutat și găsit însă în caledarul MotoGp: Sepang! Circuitul de la Sepang, îmbinat cu o excursie în Asia. P E R F E C T ! Dorința mea devenea suficient de imposibilă pentru a mă determina să o transform în realitate.

 

Zis și făcut. Mi-am achiziționat biletele la cursă și am început să prospectez piața pentru biletele de avion. Având o exeperiență anterioară plăcută cu cei de la Qatar Airways, am decis să merg la sigur tot cu ei și de această dată. Am estimat eu că 3 săptămâni și jumate ar fi o durată decentă pentru un concediu (mna, la 36 de zile de concediu disponibile, trei săptămâni abia dacă se simt…). Un mic dejun cu cea mai bună prietenă organizatoare de excursii, o noapte de căutări pe Booking și gata: numărătoarea inversă poate să înceapă.

 

Totul pare frumos până acum, nu?! Hai să reformulez povestea: una bucată femeie căreia i se pune pata într-o zi că vrea să vadă o cursă de motociclisti – nebunii ăia de merg cu 300km/h – și nu așa oriunde: la căpătul celalalt al lumii. Și mai pleacă și singură! Păi n-a pus bine mămăica problema: “Ce mănânci tu, fetiță, o lună de zile acolo?!?!” ?

 

Dacă aș sta să despic toate firele vieții în patru, nu aș mai avea timp să trăiesc. Poate că la prima vedere, dorința mea pare una nebunească. Sau poate că e. Contează mai puțin.

Pentru mine este însă despre puterea și importanța propriilor dorințe. Despre curajul de a nu lăsa fricile interioare să te limiteze. Despre lucrurile imposibile care sunt posibile. Despre amintirile cu care voi rămâne și despre oamenii frumoși pe care sunt convinsă că o să îi întâlnesc. Despre mare și soare. Despre liniște. Despre mine.

 

Pentru că dincolo de orice: “Ești ce îndrăznești!

 

 

 

  • Liviu says:

    Bravo Elena! E o surpriza plăcută, imi place cum gândesti si te manifesti….cu siguranta o sa te simti bine in dialogul tau cu lumea…?

Comments are closed.

Copyright © IPkabuto 2017 • All rights reserved.