People management – am început să cochetez cu această provocare acum mai bine de 3 ani. Mercur a fost retrograd în casa mea și timp de vreo 6 luni am umblat pe “căi” necunoscute dar interesante.

Aproape că era să uit cum stă treaba asta de management al oamenilor și de muncă în echipă, când astrele mi-au dovedit (din nou!) că știu ele ce e mai bine pentru mine și s-au aliniat astfel încât să mă aducă pe drumul profesional care îmi place mie cel mai mult (dacă nu aș fi rătăcit un pic, poate nu aș fi realizat ce îmi place).

 

(…)

 

De vreo lună de zile m-am alăturat din nou echipei și sunt un pic cam “creierită”. Nu mi-e rușine și nici nu mă feresc să recunosc asta. Nu mi-a fost frică niciodată să dau piept cu munca sau cu cele mai dificile situații. Să faci people management nu e treabă simplă. De ce? Pentru că cea mai importantă resursă pe care trebuie sa o investești pentru reușită este timpul :). A, și răbdarea în cazul meu – care nu a fost și nu este punctul meu forte!

 

Măi… da’ zău că e mișto tare și merită din plin orice efort pe care îl depun! Când la final de zi, după ce nici tu mai știi câte ați avut de făcut, tragi linie și vezi că iese totul la fix, parcă bateriile îți sunt încărcate instant și ai energie pentru noi aventuri. Cel mai liniștitoare răsuflare este aia când ești copleșită de muncă și o mână (chiar două!) de oameni care se oferă să te ajute! Cert este că ceea ce realizăm împreună, nu aș fi reușit vreodată să realizez singură.

 

Învăț în fiecare zi să apreciez mai mult oamenii de lângă mine, să îi susțin atât cât pot și știu, să fiu mai bună, mai răbdătoare și mai ambițioasă.

 

Pentru mine, people management este despre oamenii care știu să fie OAMENI și alături de care imposibilul devine posibil.

 

#ilovemypeople ❤️

 

Copyright © IPkabuto 2017 • All rights reserved.