Nu știu alții cum sunt, dar eu când simt miros de weekend în aer, mi se activează niște mâncărici în talpă. Și cum ultimul weekend din Octombrie este sărbătoare naționala în Malaezia ( Diwali – Festivalul Luminilor în cultura indiană), am profitat de zilele libere ale Danielei și am ales o destinație nouă – George Town. Capitala insulei Penang și al doilea cel mai mare oraș al Malaeziei.

 

Am intrat în atmosfera de weekend printr-o plimbare de control pe străzile din Kuala Lumpur. Muzică bună, ritmuri de dans, diversitate umană și cocktailuri din partea casei. Toate astea în cluburile ce se ascund printre clădirile înalte și frumos luminate. Cluburi în care, spre surprinderea mea, nu am simțit niciun motiv de nesiguranță ?.

 

 

Din aceeași autogară bine organizată, aveam să plecăm dimineața către destinația de weekend – Penang. Dacă în Melaka m-am panicat, în George Town m-am simțit ca o prințesă de cum am coborât din Grab. Hotelul St Giles Wembley ne-a primit cu multă strălucire și cu un Ferrari roșu în parcare. Camera este impecabilă, situată etajul 28, cu vedere spre mare. Mă declar, încă o dată, încăntată de alegerile mele în materie de booking.com.

 

 

Micul dejun delicios și sănătos de la Urban Daybreak, m-a încărcat cu energie pentru toată ziua.

 

Plimbarea în Penang am decis să fie despre explorare urbană și despre făcut nimic. Despre admirat vestita artă murală și fotografie. Uitându-mă la poze, aș zice că ne-a ieșit planul

 

Am copilărit. Ne-am dat în leagăn și ne-am plăcut.

 


Se pare că pasiunea pentru motociclete mă urmărește peste tot…

 

…și eu n-am făcut nimic în privința asta! Sunt 99% înger. Am și dovada! ( Restul de 1% îl trecem la detalii. Detaliile care fac diferența!)

 

 

Maimuța aceasta se uita cu ochi dulci la mine. Cred că voia să își ceară scuze în numele surorii ei care m-a mușcat de deget când eram mică. Era prea simpatică ca să nu îi ofer o îmbrățișare  

 

 

“Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primește de mâncare!”  Se știe, da?

 

 

Cât despre porțile închise, nu știu despre voi, dar eu…

…am decis să intru pe fereastră!

Cu siguranță, insula asta are încă multe obiective de văzut. Eu am ales să îmi petrec cele doua zile în Penang făcând ceea ce îmi bucură mie sufletul: să explorez străduțele înguste, să intru în toate de magazinele drăguțe, să savurez mâncăruri deosebite, să las soarele să mă mângâie și nu în ultimul rând, să am alături oameni mișto! Am ales de fapt să fiu liberul arbitru al vieții mele.

Copyright © IPkabuto 2017 • All rights reserved.